Corona maatregelen

Vanaf 11 mei 2020 zijn er weer live lessen mogelijk. Daarbij gelden een aantal maatregelen, die strikt in acht moeten worden genomen. Graag vraag ik om uw begrip en medewerking. Alvast bedankt!

  1. Kom op tijd voor uw afspraak. Liefst ook niet te vroeg, zodat ik de wisseling tussen lessen zo goed mogelijk kan organiseren.
  2. Heeft u of heeft een huisgenoot tussentijds klachten gekregen zoals koorts (38 graden of hoger), verkoudheid, hoesten, dan zegt u de afspraak af.
  3. Houdt na het aanbellen 1,5 meter afstand. Ik kom u ophalen bij de deur. Alle deuren blijven open, u kunt direct doorlopen naar het instrument of naar de standaard. U hoeft geen deuren aan te raken.
  4. Er worden geen handen geschud.
  5. U kunt geen gebruik maken van het toilet, uitgezonderd in noodgevallen. Graag daar rekening mee houden.
  6. Er is handgel aanwezig bij de lesplek. Graag eerst handen ontsmetten als u binnenkomt.
  7. Ouders kunnen niet bij de les zijn, kinderen komen alleen naar binnen.
  8. Laat de spullen zo veel mogelijk in de tas, gebruik zo min mogelijk oppervlakten.
  9. Er is meer tijd tussen de lessen nodig, dus de vaste lestijd kan niet altijd gehandhaafd worden. Er wordt steeds een nieuwe afspraak ingepland na de les voor de volgende les.
  10. Vind u dit allemaal wat ingewikkeld, overweeg dan online lessen via Skype, Zoom of Hangouts.

Alleen samen komen we deze crisis te boven. Ik kijk er naar uit om u te mogen begroeten in mijn lespraktijk. Aarzel bij vragen niet om contact met mij op te nemen.