Corona maatregelen

Er zijn live lessen mogelijk. Daarbij gelden een aantal maatregelen, die strikt in acht moeten worden genomen. Graag vraag ik om uw begrip en medewerking. Alvast bedankt!

  1. Kom op tijd voor uw afspraak. Liefst ook niet te vroeg, zodat ik de wisseling tussen lessen zo goed mogelijk kan organiseren.
  2. Leerlingen van 18 jaar en ouder dienen voor aanvang van de les een geldig coronabewijs te laten zien. Dat gaat via een QR-code, via de app of uitgeprint.
  3. Leerlingen van 13 jaar en ouder hebben een mondkapje op bij binnenkomst, totdat achter het instrument of de lessenaar is plaats genomen. Pas dan mag het mondkapje af. Ook als de lesplek weer verlaten wordt, geldt de mondkapjesverplichting.
  4. Heeft u of heeft een huisgenoot tussentijds klachten gekregen zoals koorts (38 graden of hoger), verkoudheid, hoesten, dan zegt u de afspraak af. Als u zelf of een huisgenoot positief getest is op corona, dan zegt u de afspraak af. Het is mogelijk om de les online te doen.
  5. Er worden geen handen geschud.
  6. U kunt geen gebruik maken van het toilet, uitgezonderd in noodgevallen. Graag daar rekening mee houden.
  7. Er is handgel aanwezig bij de lesplek. Graag eerst handen ontsmetten als u binnenkomt.
  8. Vind u dit allemaal wat ingewikkeld, overweeg dan online lessen via Skype, Zoom of Teams.

Alleen samen komen we deze crisis te boven. Ik kijk er naar uit om u te mogen begroeten in mijn lespraktijk. Aarzel bij vragen niet om contact met mij op te nemen.